rom       eng

    La STAR Romania punem calitatea pe primul loc si ne sprijinim clientii sa creeze, sa intretina, sa traduca si sa editeze informatiile in cel mai eficient mod prin crearea conditiilor necesare pentru transmiterea cu succes a informatiilor.

    Dezvoltarea noastra s-a facut in baza colaborarii permanente cu clientii, straduindu-ne continuu sa mentinem o relatie pe termen lung cu fiecare client, pentru crearea unui parteneriat productiv.

    Organizarea globala STAR se bazeaza pe activitatile necesare satisfacerii cerintelor clientului de a crea si a distribui informatia in orice limba.

    Serviciile sunt sustinute de o infrastructura tehnica de retele, calculatoare, pachete de programe standard si de propriile noastre instrumente pentru a asigura calitatea si eficienta datelor.

    Fiind parte a grupului STAR, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de traducere din lume, suntem suficient de flexibili pentru a satisface cerintele clientilor. Avem resursele necesare unui partener global, combinate cu mobilitatea unui furnizor local.

Traduceri_diverse
Traduceri_gratuite
Revizie_si_corectura
Localizare
Desktop_Publishing
Printare
Project_Management