rom       eng

TermStar – Gestionarea profesionista a terminologiei


Gasirea cuvintelor potrivite cu TermStar

    Se intelege de la sine ca sistemele de terminologie sunt strans legate de mediul de traducere. Cautarea cuvintelor in dictionare si copierea acestora in traducere devine mult mai simpla. De aceea TermStar este complet integrat in mediul de lucru Transit.

Clic pe imagine pentru a o mari sau a o micsora

       Suite1


Utilizarea terminologiei este simpla si eficienta

    Operatiunile ce trebuie efectuate manual la alte produse sunt complet automatizate in TermStarcrearea automata de legaturi intre o abreviere si intelesul sau, intre sinonime sau intre variantele unui termen simplifica navigarea in TermStar. Si mai puteti, desigur, sa creati manual propriile legaturi. Mai exista si posibilitatea de filtrare a intrarilor din baza de date astfel incat puteti lucra, de exemplu, cu categoriile de terminologie alese sau puteti verifica consistenta.

    Deoarece uniformitatea este un factor cheie pentru inregistrarile terminologice, TermStar va permite sa definiti ce tip de informatie trebuie completata ca minim necesar inainte de introducerea unui termen nou in baza de date.


Mediu optim pentru rezultate mai bune

    TermStar va permite accesul incrucisat in baza de date cu terminologie. In acest fel va puteti gestiona terminologia din baze de date diferite si puteti subordona dictionarele in functie de subdiviziunile categoriei de care aveti nevoie. Dictionare si baze de date multiple pot fi incarcate simultan si apar pe ecran ca un singur dictionar oferind in acest fel asistenta terminologica optima.

Clic pe imagine pentru a o mari sau a o micsora

       TermStar1

    In plus, structura Gestiunii Terminologiei se poate configura in functie de cerintele fiecarui utilizator. Sunt afisate doar intrarile care sunt relevante pentru un anumit utilizator. Prin urmare concentrarea datelor este imbunatatita substantial si se obtin rezultate de o calitate ridicata. Practic, chiar cuvantul potrivit.


Interfete

    TermStar suporta peste180 de limbi si variante de limbi.

    Standardul ODBC (Open DataBase Connectivity) permite compatibilitatea intre TermStar si o varietate de formate a bazelor de date precum MS Access, MSSQL, IBM DB 2 si Oracle.   Pentru informatii detaliate, va rugam descarcati documentatia aferenta aplicatiei din sectiunea Download.


Transit
TermStar
WebTerm
Star_James
Grips
Spider
FormatCheckerE_learning
Download