rom       eng

Transit – Sistemul de memorie a traducerii de la STAR

img

Principiul reutilizarii

    In traducere, orice document pare o activitate cu totul noua – dar oare chiar asa este? Exista portiuni de text care sunt identice sau foarte asemanatoare cu documente anterioare, care au mai fost traduse candva. Mai ales cand este vorba despre versiuni noi ale produsului sau actualizari, documentatia contine informatii noi ce trebuie traduse. Dar in acelasi timp, exista un grad mare de reutilizare a unor cuvinte si propozitii care se regasesc in traducerile anterioare.

    Ideea de a reutiliza documentele si traducerile existente (numite materiale de referinta) formeaza baza unui sistem de memorie a traducerii (TMS). De peste 20 ani, STAR aplica acest principiu pentru a dezvolta si perfectiona Transit transformandu-l intr-un mediu de lucru profesional si ergonomic, pentru proiectele de traducere in mai multe limbi.


Traducere fara frontiere

    Deoarece suporta setul de caractere cu bit dublu Unicode, Transit se poate utiliza pentru editare in peste 180 de limbi diferite – lucru neegalat pana acum de vreun alt competitor. Sunt suportate de Transit chiar si limbi din Orientul Indepartat, precum chineza sau japoneza si limbile cu scriere de la dreapta la stanga, precum araba sau ebraica.

    Datorita interfetelor moderne XML, transferului de date TMS si a unui modul de import al bazei de date extrem de puternic, trecerea la Transit de la alte sisteme de memorie a traducerii n-a fost nicicand mai usoara. Acest lucru inseamna ca puteti continua sa utilizati resursele dvs. existente.


Un sprijin de nadejde din partea STAR

    Indiferent daca folositi Transit pentru a introduce tehnologia memoriei traducerii pentru prima oara sau daca treceti la procesele existente din alta aplicatie, se intelege de la sine ca STAR va oferi sprijin deplin bazat pe o experienta vasta. Putem oferi cursuri de instruire, workshop-uri si consiliere profesionala conform cerintelor dvs.

   Pentru informatii detaliate, va rugam descarcati documentatia aferenta aplicatiei din sectiunea Download.

Transit
Rapid_si_precis
Solutia_potrivita_pentru_oricine
Intotdeauna_in_contextul_potrivit
TermStar
WebTerm
Star_James
Grips
Spider
FormatCheckerE_learning
Download

            Oferta_promotionala