rom       eng
1
IMAGE
IMAGE

         STAR Information Services & Tools S.R.L. este filiala din Romania a STAR Group, unul dintre principalii furnizori de solutii, servicii si instrumente software din industria traducerii. Cu peste 25 de ani de experienta in domeniul logisticii informationale si al comunicarii multilingve, STAR Group este prezent in 42 de locatii din 30 de tari, sediul central fiind in localitatea Ramsen din Elvetia.

         STAR Romania ofera o gama de servicii si instrumente personalizate, acoperind intregul proces informational. Utilizarea si dezvoltarea unor tehnologii inovative reprezinta garantia pentru un maxim de eficienta, calitate, flexibilitate si siguranta a datelor.

         Obiectivul nostru este de a oferi clientilor atat servicii lingvistice de cea mai inalta calitate, cat si solutii pentru reducerea costurilor, mai ales in proiectele de dimensiuni mari. Combinand experienta acumulata de-a lungul anilor si continua specializare cu dinamismul unei echipe profesioniste de traducatori si corectori, avem capacitatea de a oferi clientilor nostri o gama larga de servicii pentru limbile engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, rusa. De asemenea, fiind membrii unui grup care se intinde pe patru continente, cu sprijinul colegilor nostri din celelalte filiale STAR, putem oferi asistenta in proiecte complexe pentru 180 de limbi si dialecte.

         Traducerile tehnice, software si medicale reprezinta principalele noastre domenii de specializare, dar oferim traduceri de un inalt nivel calitativ si in alte domenii: economic, juridic, comercial etc. Prin combinarea corecta a datelor dumneavoastra cu tehnologia noastra, veti avea asigurate continuitatea si constanta traducerilor.

         In completarea serviciilor lingvistice, clientii nostri beneficiaza si de profesionalismul specialistilor firmei in Desktop Publishing. Experienta noastra in acest domeniu va poate ajuta sa obtineti proiecte mai bine structurate si costuri minime ale tiparirii. Prelucrat cu ajutorul celor mai bune versiuni ale programelor de specialitate, textul dumneavoastra va crea impactul dorit asupra proiectului.

         Aceste doua directii sunt imbinate cu succes printr-o eficienta gestionare a proiectelor, pentru a oferi termene de executie cat mai fiabile si costuri reduse, fara a afecta insa calitatea rezultatului final.

         In procesele noastre de activitate globala, facem posibila optimizarea serviciilor prin combinarea performantelor individuale de inalta clasa cu un mediu de lucru perfect adaptat, utilizand programe proprii ce si-au dovedit aplicabilitatea practica: Transit NXT, TermStar NXT, STAR James.

                        De ce ati apela la serviciile noastre?

                                        » Suntem profesionisti.

                                                » Suntem eficienti.

                                                        » Suntem punctuali.

                                                                » Ne respectam clientii.Garantam

         » Acuratete

                 » Corectitudine

                         » Confidentialitate

                                 » Livrare prompta