Despre Star România

STAR România, membră a STAR Group, este unul dintre principalii furnizori de soluții, servicii și instrumente software din industria traducerii.

PARTENERI DE ÎNCREDERE PENTRU

Perspective globale

STAR Information Services & Tools este filiala din România a STAR Group, unul dintre principalii furnizori de soluții, servicii și instrumente software din industria traducerii la nivel internațional.

Cu peste 30 de ani de experiență în domeniul logisticii informaționale și al comunicării multilingve, STAR Group este prezentă în 42 de locații, din 30 de țări, sediul central fiind în localitatea Ramsen, din Elveția.

Servicii complete

STAR România oferă o gamă largă de servicii și instrumente personalizate, acoperind întregul spectru de nevoi în comunicarea multilingvă. Astfel, utilizarea și dezvoltarea unor tehnologii inovative reprezintă pentru clienții noștri garanția unui maxim de eficiență, calitate, flexibilitate și siguranță în procesul de traducere a mesajelor și materialelor de comunicare.

Obiectivul nostru este de a oferi partenerilor noștri atât servicii lingvistice de înaltă calitate, cât și soluții pentru reducerea costurilor, mai ales în proiectele complexe, de dimensiuni mari. Combinând experiența acumulată de-a lungul anilor și continua specializare, cu dinamismul unei echipe profesioniste de traducători și corectori, avem capacitatea de a oferi clienților noștri o gamă largă de servicii de traducere specializată pentru limbile engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, rusă.

STAR Group,
peste 30 de ani
de experiență

Suntem membrii unui grup cu experiență de peste 30 de ani, ce se întinde pe patru continente, iar cu sprijinul colegilor noștri din filialele STAR vă putem oferi asistență în proiecte complexe pentru 180 de limbi și dialecte.

0

țări

0

limbi și dialecte

0

birouri

0

specialiști

Star Group la nivel mondial

Valorile noastre

Profesionalism

În cei 30 de ani ne-am consolidat know-how-ul comunicării organizaționale eficiente.

Acuratețe

Suntem specializați în traduceri din cele mai diverse domenii și garantăm materiale cu un grad înalt de precizie.

Eficiență

Ne folosim de fiecare resursă pentru a finaliza cu succes proiectele în care ne angajăm.

Corectitudine

Serviciile de project management asigură luarea celor mai bune decizii pentru clienții noștri.

Punctualitate

Respectăm cu strictețe termenii de execuție și salvăm timp prin procese eficiente.

Confidențialitate

Toate datele transmise de către clienții noștri sunt păstrate în cele mai sigure condiții informaționale.

Respect

Ne respectăm clienții, identificând nevoile cheie și livrând servicii și produse de calitate.

Promptitudine

Promitem promptitudine în livrarea oricărui serviciu lingvistic.

Clienții noștri ne recomandă

Construim parteneriate de lungă durată, bazate pe respect și încredere reciprocă. Astfel, clienții noștri ne onorează și ne motivează activitatea în fiecare zi.

Interesat de serviciile și produsele STAR?