Project Management

Un partener pentru proiecte de succes

Coordonarea unui proces informațional reprezintă o adevărată provocare, iar fluxurile de date multilingve necesită mai multă experiență și competență decât orice alt tip de proiect. Experții STAR România au acceptat numeroase astfel de provocări, transformându-le în proiecte de succes prin îndeplinirea tuturor obiectivelor propuse.

Elaborând strategii eficiente de structurare informațională, dar și asistând clienții de la primele etape până la produsul final, profesioniștii STAR garantează o calitate superioară a rezultatelor, indiferent de domeniul de activitate. Astfel, procesele informaționale sunt optimizate prin automatizare parțială pentru un management eficient al proiectelor.

Managerul, ingredientul care aduce plusvaloare

Managementul de calitate al proceselor informaționale poate avea ca efect eficientizarea timpului, volumului de lucru, dar și a bugetului. Astfel, managerii au un rol esențial în gestionarea procesului de lucru.

Experții STAR au capacitatea de coordonare dezvoltată datorită numeroaselor proiecte diverse în care au fost implicați, iar un atu al acestora este un grad ridicat de adaptabilitate atât la domeniul specific fiecărui client, cât și la mediul sau modul de lucru al fiecărei persoane. Rolul acestora este, prin urmare, de a înțelege nevoile din punct de vedere profesional ale fiecărui proiect și de a coordona un proces astfel încât desfășuarea sa să fie optimă.

Un instrument ce acompaniază perfect eforturile project managerilor îl reprezintă STAR CLM, un produs de ajutor în procesul de coordonare, cu rolul de automatizare a proceselor repetitive din procesul de traducere și monitorizare a mediului de lucru.

Interesat de serviciile STAR?

Alte servicii STAR

Traduceri Specializate

Echipa noastră de traducători, terminologi și corectori are capacitatea de a oferi clienților noștri o gamă largă de servicii de traduceri specializate.

read more
Revizie și Corectură

Oferta noastră include servicii de corectură specializată pentru materiale deja traduse de dumneavoastră și care necesită o verificare profesionistă.

read more
Localizare Software

Localizarea software reprezintă mai mult decât simpla traducere a interfeței, reprezintă adaptarea conținutului la un nivel mai complex, unul cultural.

read more