Print Digital și Offset

O singură echipă de profesioniști, multiple beneficii

STAR România vă oferă ușurința și consecvența unui pachet complet de servicii: de la traducere, corectură, design grafic și până la procesul de printare, pentru ca materialele dumneavoastră să păstreze același standard de calitate.

După stabilirea împreună a specificațiilor, precum numărul de copii, tipul de legare și aspectul final al materialului, managerul de proiect va decide care este cel mai potrivit mod de printare. Managerul de proiect garantează calitatea și respectarea termenului de livrare urmărind, pas cu pas, fiecare proces pâna la realizarea produsului final.

Atunci când lucrați cu STAR România, avantajele sunt multiple: întreg proiectul dumneavoastră va fi coordonat, editat, tradus, prelucrat și printat de o singură echipă de profesioniști, ale cărei obiective sunt satisfacerea tuturor condițiilor impuse de client, reducerea costurilor și maximizarea calității produsului final.

Print Digital și Offset

Printul Digital este ideal pentru tirajele mici sau medii, asigurând o mare claritate a imaginilor și o calitate deosebită a produsului final. Este, de asemenea, ideal pentru printarea documentației tehnice, a manualelor tehnice, de întreținere și utilizare, a broșurilor, pliantelor, mapelor de prezentare etc.

Acest tip de print permite producerea unui număr variabil de copii, atât volume mici cât și mari, precum și personalizarea fiecărui manual în parte, în funcție de cerințele clientului sau de caracteristicile produsului.

STAR România vă oferă și servicii de printare offset, recomandată pentru tirajele mari, unde prețul este stabilit în funcție de numărul de copii. Acest gen de printare este ideal pentru pliante, afișe, mape de prezentare etc., dar și pentru documentație și manuale tehnice.

Interesat de serviciile STAR?

Alte servicii STAR

Traduceri Specializate

Echipa noastră de traducători, terminologi și corectori are capacitatea de a oferi clienților noștri o gamă largă de servicii de traduceri specializate.

read more
Revizie și Corectură

Oferta noastră include servicii de corectură specializată pentru materiale deja traduse de dumneavoastră și care necesită o verificare profesionistă.

read more
Localizare Software

Localizarea software reprezintă mai mult decât simpla traducere a interfeței, reprezintă adaptarea conținutului la un nivel mai complex, unul cultural.

read more