FormatChecker

Prelucrarea eficientă a datelor

FormatChecker reprezintă un instrument cu rol de localizare a erorilor de formatare, de corectare interactivă și de optimizare a modalității de traducere. În orice etapă a procesului de traducere, programul poate transfera și transforma textul inițial către forma sa finală, în formatul predefinit. De asemenea, FormatChecker permite identificarea erorilor de formatare din cadrul fișierului încă din forma originală, evaluând în final calitatea datelor obținute.

Astfel, FormatChecker vă permite verificarea formatării documentului direct în fișierul sursă, economisind timp în etape superioare de procesare, precum DTP-ul final.

Beneficiile FormatChecker

Dacă doriți un instrument complet de verificare a formatului textelor încă din etapele inițiale ale traducerii, FormatChecker reprezintă soluția ideală pentru rezultate pe măsura așteptărilor.

  • Formatare riguroasă
  • Verificare rapidă a calității datelor
  • Eficiența timpului și resurselor pentru traducere
  • Proces de migrare a datelor simplificat
  • Modele de licențiere flexibile
  • Suport pe trei niveluri

Pentru Autori și Editori Tehnici

FormatChecker reprezintă instrumentul potrivit pentru autori, dar și pentru editorii tehnici, datorită afișării sugestiilor de formatare și corectare interactivă direct în documentele Word sau Adobe FrameMaker. De asemenea, sfaturile utile și informațiile suplimentare privind potențialul de optimizare, cât și utilizarea memoriei pentru a îmbunătăți acuratețea viitoarelor formatări reprezintă avantajele acestui produs STAR.

Pentru Experții DTP și Responsabilii în Asigurarea Calității

Acest instrument reprezintă o soluție accesibilă datorită efortului scăzut pentru procesarea unor noi formate, cum ar fi scrierea de la dreapta la stânga. În plus, optimizarea ajustărilor de layout pentru diferite limbi și dimensiuni ale textului, cât și asigurarea calității documentelor din etapele incipiente ale procesului de traducere fac produsul FormatChecker ideal pentru autori cât și pentru persoanele responsabile de asigurarea calității serviciilor.

Informații Adiționale

Doriți să aflați mai multe despre FormatChecker?