Traduceri Specializate

Servicii de traduceri specializate, într-o gamă largă de limbi și domenii

STAR România asigură calitatea, corectitudinea și livrarea la timp a fiecărui proiect de traducere. Combinând experiența acumulată de-a lungul anilor și continua specializare, completate de dinamismul unei echipe profesioniste de traducători, terminologi și corectori, avem capacitatea de a oferi clienților noștri o gamă largă de servicii de traducere, prin resurse proprii, pentru limbile:

  • engleză;
  • franceză;
  • germană;
  • italiană;
  • spaniolă;
  • rusă.

De asemenea, vă putem oferi asistență și pentru proiecte complexe, care includ un număr mai mare de limbi, prin folosirea resurselor colegilor noștri din cele 42 de filiale ale grupului STAR.

Domenii de specialitate

Industria Auto

Inginerie și Mecanică

Industria Automatizării

Economic și Financiar

Domeniul Medical

Software & IT

Marketing și PR

Domeniul Militar

Domeniul Juridic

Electronice și Electrocasnice

Industria Aerospațială

Domeniul Roboticii

Consecvență și uniformitate pentru un parteneriat de succes

Traducătorii, terminologii și corectorii din echipa noastră sunt specializați în anumite domenii de activitate și dedicați anumitor clienți. Reușim astfel integrarea perfectă a elementelor esențiale pentru un parteneriat de succes.

Mai mult decât atât, valorificăm și dezvoltăm acest avantaj pe termen lung, asigurând consecvență și uniformitatea proiectelor indiferent de perioada în care au fost procesate.

De asemenea, în proiectele noastre facem posibilă optimizarea activității prin intermediul instrumentelor adecvate. Astfel, de-a lungul anilor, STAR a dezvoltat și perfecționat programul TRANSIT NXT, transformându-l într-un mediu de lucru profesional și ergonomic pentru proiectele de traducere în mai multe limbi.

Interesat de serviciile STAR?