Termeni și Condiții

Folosirea acestui site, vizitarea de servicii implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului vă recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. S.C. STAR INFORMATION SERVICES & TOOLS S.R.L. își rezervă dreptul de a face modificăcări acestor prevederi fără o notificare prealabilă.

Prezentarea Serviciilor

Descrierea serviciilor prezentate pe site-ul https://www.star-romania.com au caracter informativ și nu prezintă obligație contractuală.

Calitatea Serviciilor de Hosting, Link-urile către alte Site-uri, Erori de Funcționare.

Site-ul https://www.star-romania.com este găzduit de serverele unei terțe firme, S.C. STAR INFORMATION SERVICES & TOOLS S.R.L. nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând setări sau actualizări ale scripturilor programate sau erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului https://www.star-romania.com .

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului https://www.star-romania.com este gratuită și voluntară, implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instructiunile din subsolul fiecărui email.

Utilizarea newsletter-ului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului în condițiile prevăzute de prezentul document iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea – Policitici de confidențialitate.

Abonații newsletter-ului pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective.

Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului mesajele comerciale se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. In acest context S.C. STAR INFORMATION SERVICES & TOOLS S.R.L. nu poate fi făcută răspunzătoare sub nicio formă de acțiunile abonaților săi.

S.C. STAR INFORMATION SERVICES & TOOLS S.R.L. își rezervă dreptul dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, dacă are orice fel motive pentru a crede că abonatul respective nu respect prevederile prezentului document.

Recenzii, Comentarii, Comunicări

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut, pot trimite sugestii, idei, pot pune întrebări, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atât timp cât continutul acestora:

– Nu este ilegal, obscen, defăimător, nu încalcă dreptul la intimidate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale;

– Nu conține comunicări comerciale, politice care instigă la ură sau intoleranță pe motive religioase, rasiale, etinice, etc.

S.C. STAR INFORMATION SERVICES & TOOLS S.R.L. are dreptul de a monitoriza, edita sau șterge orice tip de conținut neadecvat și nu își asumă responsabilitatea de către alte terțe părți pe site.

Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de serviciile prezentate pe https://www.star-romania.com și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris de către utilizator.

 

S.C. STAR INFORMATION SERVICES & TOOLS S.R.L.

Zaharia Cristina – Nicoleta

Director Executiv